Impuls stopt met revalidatietrajecten

Wij zien ons per 1 januari 2023 genoodzaakt te stoppen met het aanbieden van revalidatietrajecten via Revalidatie Impuls B.V.

Andere activiteiten zoals werkplekonderzoeken, scholingen, bedrijfsfysiotherapie, re- integratie-begeleiding en fysiotherapie zullen wel worden voortgezet!

De reden van het stoppen met de revalidatietrajecten is het teruglopende aantal aanmeldingen. Financiering van deze trajecten is een probleem. De financiering vindt voor het grootste deel plaats door de zorgverzekeraars. Revalidatie Impuls heeft vele pogingen gedaan om contracten af te sluiten met zorgverzekeraars. Dit is helaas niet gelukt. Niet om inhoudelijke redenen, maar om organisatorische eisen waar wij niet aan kunnen voldoen omdat we daarvoor te klein zijn als organisatie.

We hebben deze beslissing met veel spijt in het hart genomen. Dit omdat we ruim 10 jaarinterdisciplinaire zorg hebben geleverd met goede resultaten waarbij veel patiƫnten weer grip op hun gezondheid kregen. Dat heeft geleid tot tevreden deelnemers en veel voldoening in het werk voor ons team van fysiotherapeuten, psychologen en revalidatieartsen.

We willen via deze weg iedereen bedanken met wie we prettig hebben samengewerkt en hopen elkaar in onze andere dienstverlening weer tegen te komen.