Wij zijn op zoek naar een waarnemer (manueel) fysiotherapeut (Groningen)

Ben jij op zoek naar een plek als waarnemer (manueel) fysiotherapeut in Groningen? Impuls heeft ruimte voor 16-32u per week van juli tot en met halverwege november. Je komt te werken in een professionele omgeving met hoogwaardige zorgmiddelen, waaronder een compleet ingerichte sportzaal. Interesse? Bekijk de vacature. Neem gerust contact op als je vragen hebt en uiteraard zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!


Wachttijden Revalidatie Impuls

Wij doen er alles aan om de wachttijden zo kort mogelijk te houden. De wachttijden op dit moment zijn:

Kennismakingsgesprek: enkele werkdagen

Intake: 6 weken na kennismaking

Start traject: 6-8 weken na kennismaking


30 jarig bestaan Impuls

Impuls bestaat 30 jaar. Op 10 september 1987 werd Impuls ingeschreven bij de kamer van koophandel in Groningen. Impuls werd opgericht met het idee dat fysieke klachten op het werk te voorkomen zouden zijn door op de werkvloer maatregelen te nemen zouden zijn zoals het goed inrichten van een werkplek te combineren met het aanleren van gezond beweeggedrag. In 1994 startte Impuls met een fysiotherapiepraktijk als aanvulling op de preventieve activiteiten. Het revalidatiedeel voor mensen met chronische klachten startte in 2010.


Lezing Ben van Cranenburgh

In het kader van het 30 jarig bestaan heeft Impuls een lezing georganiseerd. Hiervoor is Ben van Cranenburgh uitgenodigd. Hij hield op 28 november 2017 in het Hampshire hotel in Groningen een zeer inspirerend verhaal met als titel: ’Chronische pijn, nieuwe inzichten, andere aanpak’. De avond werd bezocht door meer dan honderd bedrijfsartsen, huisartsen, fysiotherapeuten en praktijkondersteuners.


Impuls wordt zelfstandig revalidatie centrum

Impuls heeft een erkenning gekregen als zelfstandig revalidatiecentrum van het ministerie van VWS op vrijdag 23 november 2017. Dat betekent dat mensen met chronische klachten nu onder de vlag van Impuls revalidatietrajecten kunnen doen. De afgelopen maanden hebben de medewerkers van Impuls hard gewerkt om een programma uit te werken dat voldoet aan de richtlijnen van Revalidatie Nederland.