WAARNEMEND (MANUEEL) FYSIOTHERAPEUT GEZOCHT!

Vanaf halverwege september zijn wij op zoek naar een enthousiaste waarnemer (manueel) fysiotherapeut voor een periode van 8 weken. Het betreft een functie voor ca. 16-20 uur per week. De uren zijn flexibel in te delen en in overleg zijn andere uren mogelijk. Ervaring met dry needling en manuele therapie is een pré.

Ga naar onze vacaturepagina voor alle informatie.


Nieuw telefoonnummer

Per 1 april 2023 is ons telefoonnummer gewijzigd:

Voor Fysiotherapie Impuls is het 06-81282862

Voor Impuls is het 06-41323396


Impuls stopt met revalidatietrajecten

Wij zien ons per 1 januari 2023 genoodzaakt te stoppen met het aanbieden van revalidatietrajecten via Revalidatie Impuls B.V.

Andere activiteiten zoals werkplekonderzoeken, scholingen, bedrijfsfysiotherapie, re- integratie-begeleiding en fysiotherapie zullen wel worden voortgezet!

De reden van het stoppen met de revalidatietrajecten is het teruglopende aantal aanmeldingen. Financiering van deze trajecten is een probleem. De financiering vindt voor het grootste deel plaats door de zorgverzekeraars. Revalidatie Impuls heeft vele pogingen gedaan om contracten af te sluiten met zorgverzekeraars. Dit is helaas niet gelukt. Niet om inhoudelijke redenen, maar om organisatorische eisen waar wij niet aan kunnen voldoen omdat we daarvoor te klein zijn als organisatie.

We hebben deze beslissing met veel spijt in het hart genomen. Dit omdat we ruim 10 jaarinterdisciplinaire zorg hebben geleverd met goede resultaten waarbij veel patiënten weer grip op hun gezondheid kregen. Dat heeft geleid tot tevreden deelnemers en veel voldoening in het werk voor ons team van fysiotherapeuten, psychologen en revalidatieartsen.

We willen via deze weg iedereen bedanken met wie we prettig hebben samengewerkt en hopen elkaar in onze andere dienstverlening weer tegen te komen.30 jarig bestaan Impuls

Impuls bestaat 30 jaar. Op 10 september 1987 werd Impuls ingeschreven bij de kamer van koophandel in Groningen. Impuls werd opgericht met het idee dat fysieke klachten op het werk te voorkomen zouden zijn door op de werkvloer maatregelen te nemen zouden zijn zoals het goed inrichten van een werkplek te combineren met het aanleren van gezond beweeggedrag. In 1994 startte Impuls met een fysiotherapiepraktijk als aanvulling op de preventieve activiteiten. Het revalidatiedeel voor mensen met chronische klachten startte in 2010.


Lezing Ben van Cranenburgh

In het kader van het 30 jarig bestaan heeft Impuls een lezing georganiseerd. Hiervoor is Ben van Cranenburgh uitgenodigd. Hij hield op 28 november 2017 in het Hampshire hotel in Groningen een zeer inspirerend verhaal met als titel: ’Chronische pijn, nieuwe inzichten, andere aanpak’. De avond werd bezocht door meer dan honderd bedrijfsartsen, huisartsen, fysiotherapeuten en praktijkondersteuners.